Illamasqua – službeni make-up Fashion.hr


Illamasqua, britanski brend koji je svojom prisutnošću promijenio hrvatsku make-up scenu, danas slavi svoju prvu godišnjicu na tržištu Hrvatske.

Illamasqua je revolucionalizirala povijest kozmetike. Naslijeđe stogodišnje tradicije u kombinaciji s vodećim svjetskim kreativnim umovima dovela je do stvaranja ultimativne izvrsnosti kozmetičkog brenda. Ne praveći razliku između kozmetike za profesionalce i one koji to nisu, Illamasqua pruža svim potrošačima jedinstvenu vrhunsku i profesionalnu kvalitetu jer ju oni svi i zaslužuju.

Iz srca Londona, Illamasqua je je nezaustavljivo krenula i osvojila cijeli svijet sa svojom širokom paletom hrabrih i zadivljujućih boja  koje drsko izazivaju postojeće predrasude o univerzalnoj  ljepoti.
Illamasqua se ponosno protivi predrasudama i netoleranciji te slavi izražavanje vlastite osobnosti potičući da budete ono što stvarno jeste.

Illamasqua je za sve one koji odbijaju biti isti kao ostali.  


 Illamasqua je na svoj 1. rođendan u Hrvatskoj postala službeni make-up FASHION.hr. Stručni Illamasqua make-up tim pod vodstvom jedne od najistaknutijih hrvatskih make-up artistica - Ivane Bilandžije - Billy, osmislit će i u potpunosti izvesti make-up kreacije za svih 21 dizajnera koji će izlagati na FASHION.hr.

Sve detalje s revija i backstage pratite na Illamasqua blogu.


This entry was posted on utorak, 9. listopada 2012.. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply