COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2012

Po drugi put u Hrvatskoj održala se dodjela Cosmopolitan Beauty Awards, a najbolji beauty proizvodi dobili su ukupno čak 25.788 glasova čitateljica. Svoje ocjene dao je i stručni žiri sačinjen od dr. med. Nevie Delalle Lozice, specijalistkinje dermatologije i venerologije, Nikoline Kisić-Mamić iz Salona Ruža Institut Kérastase, Simone Antonović - vizažistice, Ive Paraća, urednika ljepote u Cosmopolitanu, te Marjane Filipović-Grčić, glavne urednice hrvatskog izdanja magazina Cosmopolitan. 


Čast nam je i zadovoljstvo što je Illamasqua, brend prisutan na hrvatskom tržištu tek nešto više od godinu dana, u kratko vrijeme stekao brojne poklonike čiji su nas glasovi nagradili u čak dvije kategorije proizvoda - lakovi i rumenila u kamenu! 



Illamasqua rumenila i lakovi za nokte su proglašeni najboljima u svojim kategorijama, a ovo veliko priznanje u svijetu dekorativne kozmetike našlo se u rukama naše direktorice.


Hvala vam od srca na vašim glasovima i potpori!

Vaš Illamasqua Team.

This entry was posted on subota, 1. prosinca 2012.. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply