Illamasqua i Picasso





INSPIRIRANA JEDINSTVENOM PICASSOVOM UMJETNOŠĆU
ILLAMASQUA ODUŠEVLJAVA UZBUDLJIVIM MAKE UP INTERPRETACIJAMA
I PORUČUJE: NIŠTA NIJE KAKO SE ČINI!

 

 ZAGREB, 25. ožujka, 2013. – Od svog samog početka Illamasqua se usuđivala biti drugačija, baš kao i najpoznatiji među umjetnicima Pablo Picasso. Uvijek je bila i jest snažno i emocionalno privržena činu šminkanja koji oslobađa dugo skriveni alter ego svakog od nas. U povodu Picassove izložbe u Klovićevim dvorima, kao jedan od sponzora, Illamasqua poziva na slobodu izražavanja vlastitog doživljaja ljepote.
Imajući u vidu kako je Illamasqua stvorena za onu strastvenu osobu skrivenu u svima nama, jedna od najpoznatijih make up artistica Ivana Bilandžija Billy je prenijela Picassove slike na ženska i muška lica modela, kako bi putem žive forme potaknula posjetitelje izložbe u Klovićevim dvorima na uočavanje beskonačnih načina semoekspresije i svjedočenja kako ništa nije kako se čini.  Make up artistica Ivana Bilandžija Billy: 
„Make up-om smo prenijeli linije lica iz mnoštva kuteva kako bi prikazali na sveprisute nepotrebne iskrivljenosti perspektiva u stvaranju trendova ljepote. Stvorili smo geometrijske površine koje slojevito izazivaju različite percepcije lica. Misija Illamasque je omogućiti svakome da izrazi svoju osobnost u potpunoj slobodi i izvan očekivanja drugih. Kroz bogatu paletu boja i tekstura imperativ je izraziti istinsko „ja“ i biti ono što svaka osoba jest. Naglasite sebe.“


Make up artistica:   Ivana Bilandzija Billy
Fotograf:  Dorijan Kljun 


Za sve informacije, intervjue, editorijale ili fotografije na raspolaganju su Vam: 

Davorka Mrakovčić
Direktorica marketinga i PR-a
Illamasqua 

+385 98 257 198
Ivana Očevčić
PR manager
Ambrela komunikacije

 +385 91 252 0191
ivana@ambrela.hr       

This entry was posted on utorak, 26. ožujka 2013.. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply