Paranormal Collection

ZAGREB, 30. travnja 2013. - Predstavljajući novu kolekciju PARANORMAL Illamasqua poziva na aktivaciju svih osjetila i doživljaj paralelne stvarnosti. Vrijeme je buđenja drugog JA istraživanjem neočekivanih tekstura i formula svijeta koji nas okružuje.

"Paranormal kolekcija inspirirana je neobuzdanom kinetičkom energijom, spektralnom  svjetlosti i transcendentalnom emocionalnom snagom. Onime što ne možemo objasniti, onime što možemo samo osjećati. Vrata percepcija su otvorena."!
Alex Box, kreativni direktor

"Paranormal je nešto izvan običnog svijeta, ono nešto iz paralelnog svijeta, paralelnog svemira, nešto što se događa u isto vrijeme, ali što nije moguće vidjeti ili dotaknuti." 
Joseph Corre, brand direktor

"Paranormal predstavlja smisao drugačijeg, osjećaj izražavanja putem tekstura i boja koje pomiču ono što je očekivano i normalno u drugu dimenziju, paranormalni dio naše izražajnosti i duhovnosti."
David Horne, direktor razvoja proizvodaNOVO! Paranormal UV lak za nokte, limitirana edicija 145,00 kn
Prenesite svoje prihvaćanje paranormalnog nošenjem ovih nadnaravnih lakova za nokte. Tri nove nijanse i završni lak ne samo da nude živopisnu eksploziju boja u normalnom svijetu, nego i svijetle pod UV svjetlom, otkrivajući alternative i paranormalni učinak nepoznat golom oku.

Omen - Paranormal žarko zeleni Ouija - Paranormal žarko roza
Séance - Paranormal žarko ljubičasti Geist - Paranormal prozirni/svjetlećiNOVO! Paranormal Paleta 340,00 kn
Ova se paleta može pohvaliti neočekivanim teksturama. Jedinstvena formula četiri vodootporna sjenila pruža svilenkastu teksturu uz meke i živopisne čestice za jednostavnu primjenu i miješanje. Sjenila sadrže sferični i fini silikon koji osigurava jednostavnost njihove upotrebe i dugotrajno nošenje.

Paranormal – Živopisna boja višnje Aura – Topla boja bakra
Possession – Hladna zelena Trance – Nježno ljubičasta
NOVO! Hydra Veil 270,00 kn
Illamasqua novitet, djelomično hidratantni serum, djelomično primer, Hydra Veil predstavlja preparativnu njegu kao hidratantnu bazu za optimizaciju make-upa. Hydra Veil tekstura samonivelirajućeg futurističkog gela dokazuje kako nije sve kao što se isprva čini.


NOVO! Ruž za usne 160,00 kn
U međugalaktičkim shemama boja, nove nijanse Illamasqua ruža su drsko ljubičaste. Pružajući intenzivnu mat pokrivenost, ESP i Posture dizajnirani su kako bi slavili konotaciju ljubičaste boje u parapsihologiji, simbolu intuicije i psihičkih aktivnosti.


Posture – Hladno svijetloljubičasta ESP- jarko ljubičasta


NOVO! Gel tuš 180,00 kn
Novi Gel tuš uskoro će postati must have u svakoj kozmetičkoj torbici. Tuš u gelu posjeduje fluidnost tekućeg tuša s jednostavnošću gela. Glatka, bogata i dugotrajna vodootporna formula jamči da će tekstura ostati na svome mjestu cijelog dana i noći. Oči su ogledalo duše, uokvirite ih.

Infinity – Crna


NOVO! Gleam krema Supernatural 180,00 kn
Lagani kompaktan highlighter s formulacijom zlatnog preljeva podiže, naglašava i stvara aureolu izuzetne svjetlosti gdje god se nanese​​.

Supernatural – topla boja bronce
www.Illamasqua.hr

Za dodatne informacije, fotografije te intervjue na raspolaganju su Vam:
Davorka Mrakovčić davorka.mrakovcic@salebra.hr 098/257198
Ivana Očevčić ivana@ambrela.hr  091/2520191

This entry was posted on utorak, 30. travnja 2013.. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Paranormal Collection”