I vi ste Generacija Q!

Jučer smo vam predstavili našu Generation Q kolekciju...danas idemo u detalje i otkrivamo vam tajnu novih Complement i Empower paleta.

U duhu Illamasque, spajamo različite teksture, proizvode i nijanse kako bi vam omogućili pomak od klasičnog doživljaja makeupa.



Complement paleta se sastoji od sjenila Slink (shimmer boja šampanjca), novog tekućeg metala u nijansi Focus (hladna metalik smeđa), sjenila Forgivness (bogata smeđe ljubičasta mat finiša) i novog prešanog pigmenta Queen of the Night (tamna nijansa šjive, shimmer finiš).



Empower paleta sadrži sjenilo Blink (neutralna nijansa kože, mat finiš) i Synth (iridescentna svjetlo roza shimmer finiša), prešanog pigmenta Fervent (crveno/plavo/smeđe/zeleni shimmer) i novog tekućeg metala u nijansi Slick (boja antracita, metalik finiš).



Uz ove novitete, odlučili smo vas i nagraditi.
Jedan će sretnik dobiti priliku među prvima u Hrvatskoj zasjati uz nijanse nove Complement palete.

Ostavite komentar u kojem ćete nam objasniti zašto volite Illamasquu i što je razlikuje od ostalih brendova? Mi ćemo odabrati komentar koji nas je najviše oduševio i po primitku nove kolekcije, autoru poslati zasluženu nagradu.

Molimo vas da u komentaru ostavite valjanu email adresu putem koje vas možemo kontaktirati. Komentare možete ostavljati do ponoći 20. srpnja.

Sretno! :)

This entry was posted on četvrtak, 12. srpnja 2012.. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

61 Responses to “I vi ste Generacija Q!”

  1. Illamasquu volim zbog predivnih mat sjenila i svi ostali proizvodi su savršeni za moj stil i kožu. Ističe se od ostalih brendova radi svog unikatnog dizajna.
    katarina.ilijic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim Illamasquu jer Vaš brend prikazuje odvažnost osobe,njezin alter ego. Vaša šminka potiče hrabrost :)

    e_mail: jelenahorvat24@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Nadam se da necu ispast precheesy, ali evo:D

    Illamasqua nije samo šminka, Illamasqua je cijela filozofija, način života :)
    Znam da zvučim potpuno indoktrinirano i pomalo kao air-head koji nasjeda na reklame, ali bi rado otišla živjeti u Illamasqua svijet. Jako mi se sviđa poptuna posvećenost detaljima, profesionalnost, odnos prema kupcima i ogromna paleta jako kvalitetnih proizvoda. Činjenica je da su malo skuplji i rijetko tko će si moći priuštiti hoardanje Illamasque, ali svojom kvalitetom opravdavaju svaku kunu.
    Ostale marke prodavaju osjećaj luksuza i više vrijednosti. Govore vam da ćete s baš tim ružem, maskarom i puderom biti boginje seksa koje će muškarci željeti, a ostale žene mrziti. Illamasqua ne igra na tu kartu, ne želi vas napraviti drukčijima, kako biste se svidjeli drugima. Illamasqua želi izvući iz vas vaš alter ego, dati vam materijal da budete dovoljno hrabri tako da možete biti potpuno svoji.

    Mail: ninanicc at gmail dot com

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja se trenutno tek upoznajem s Illamasquinim proizvodima no bronzer koji trenutno koristim tako fino miriši da sam se jutros dok sam ga nanosila okretala oko sebe pokušavajući otkriti otkud taj fini miris dolazi da bih otkrila da ga ja nanosim na sebe. :) Koji gušt!

    inesstef at gmail dot com

    OdgovoriIzbriši
  5. suzana jedvajić

    jako mi se sviđaju proizvodi i cijela kolekcija Illamasque brenda – definitvno brend za pamćenje. ... kratko ali slatko;-) suzana.suk@bj.t-com.hr

    OdgovoriIzbriši
  6. Illamasqua me oduševljava svojim jedinstvenim izborom hrabrih nijansi i boja prilagođenoj svim ženama, svim stilovima, svakoj dobi i svim ukusima. Svojom cijenom u potpunosti opravdava kvalitetu - Illamasqua je ona vrst high end brenda koja je ipak pristupačna. Sve nabrojeno čini temeljnu razliku od ostalih brendova. Daje nam mogućnost da se na kreativan način izrazimo, da bojama pokažemo stanje našeg duha i osjećaje. Ona nije samo make up za naš alter ego, već i za naše istinsko, pravo 'ja', ono koje nosimo duboko skriveno u nama. Netko se izražava glazbom, netko crtanjem, a netko make upom - potonjima Illamasqua to omogućuje u maksimumu!

    lucija.zuvela@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Illamasqua ne poznaje granice! Napokon mogu biti ono što jesam! :) Kako sam vedra i vesela iznutra, tako mogu nanijeti vedre i vesele boje i na svoje lice! Illamasqua potiče maštu i igru :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Mogla bih reći da sam početnik s Illamasquinim proizvodima. Zasad sam ponosna vlasnica Brinka, Ignite-a i prekrasnog Tremble-a. (mislim da dovoljno o mojoj velikoj ljubavi govori činjenica da ih jednostavno ne mogu nazvati ruževima i rumenilom :P ) Od trenutka kad sam se upoznala s ovim brendom, nije bilo povratka. Oduševio me njihov slogan, a posebno su me ''kupili'' činjenicom da sam ponovno otkrila koliko mi je zabavan i kreativan sam proces šminkanja, umjesto standardnog sređivanja uoči nekog izlaska. Definitivno slogan nije ostao samo na riječima. Moj alter ego su svakako oživjeli :) I radujem se svakom novom proizvodu.
    sarandunja@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Illamasqua je brend koji sam dugo pratila kroz recenzije, fotke i swatcheve na stranim i našim beuaty blogovima, divila se make up artistima koji osmišljavaju te lookove. Ambalaža je kraljevska, volim kada su kutijice divne, odmah radije posegnem za njom nego za mono sjenilima u plastičnim, običnim kockicama... razlikuje je to što je od početka izgradila vezu sa blogerima, tako da svaki novitet dobijemo kroz sneak peak, kolekcije su najavljene na vrijeme tako da dok dođe u dućan točno znam što želim. Eto, zato volim Illamasquu :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Illamasquini proizvodi su profesionalni proizvodi koji su dostupni svima. Prozivodi su nevjerovatno pigmentirani i kvalitetni sa dostupnim cijenama. Osobno jako volim illamsquain skin base puder ni jedan puder do sada mu nije bio ravan. Kvaliteta prije svega bi opisala illamasqua.
    marija1m1 @ gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. volim umjetnički stil, sve što je drugačije, što je van okvira. zašto bi make up bio uvijek za prikrivanje!! Illamasqua je brend koji žene gleda kao inspiracijju, pokazuje drga lica žene,ljepotu ne gledaju kao univerzalan pojam, nego kao nešto trodimenzionalno, ne mogu objasniti riječima, kao nesto sto izvire iz podsvijesti. zbog nijansi boja i općenitog kolorizma i apstrakcije na picassa me najviše asocira cijeli brand, ali i na warhola. jer je ipak lik žene glavni pokretač svega, al je on predstavljen kao prazno platno, pa nikad ne znaš što će na kraju biti naslikano
    poe_garcia@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  12. Volim Illamasqu jer nije samo običan make-up brand. Illamasqua je više. Ekstravagantnost, domišljatost, originalnost i kvaliteta se uvijek odraze od vaše produkte. Sav izbor boja, finiša i odsjaja je ogroman, i ni jedan brand u Hrvatskoj se ne može usporediti. Oduševljava me to što nemate granice, svi produkti se mogu koristiti na više načina, te su pigmentirani i predivni. Ali što najviše poštujem je suradnja sa vašim prodavačicama u trgovini, one jednostavno pomognu oko bilo čega. Illamasqua ima nešto za svaki stil, spol i priliku. Jednostavno svestrano, kao nitko drugi. Eto zašto ja volim Illamasqu, i zašto je drugačija od drugih. :)
    -Jayy

    toggomusic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Illamasqa-u volim jer svaki put kad kupim neki novi proizvod naucim nove tehnike sminkanja, naucim da se proizvodi mogu koristiti na vise nacina, naucim da sam lijepa ako se tako osjecam.

    OdgovoriIzbriši
  14. Razlog zbog kojeg volim Illamasqu je taj da stalno oduševi svojom kolekcijom! Naime, za nju sam saznale preko jedne bloggerice i ona je svoju ljubav prema njoj toliko iskazivala da si jednostavno i ti morao zavoljeti. Treba mi dugo da neki brand,kolekciju ili sl. zavolim, stalno ima nešto zbog čega me razočara, ali Illamasqua svakom kolekcijom rastura sva očekivanja! Nikad ne znaš što te može dočekati u sljedećoj! Illamasqua kao da potiče na izlazak tvojeg pravog "ja" na površinu i da s ponosom prošećeš ulicom, glavom podignjenom, i Illamsquinom šminkom! Huh! Zamisli ti to! Nabaciš Illamasqu i sve ostalo nije važno, osjećaš se...posebno! I to svaki puta, bez razočaranja! Uvijek se mučim s vašim proizvodima jer u mojem OBLIŽNJEM gradu nema vašeg dućana tako da svaki put kad stigne vaš proizvod, ushićenjeradostljubav level 9000! I da, ne znam zašto, ali meni su vaši nazivi kolekcija nešto naj! Evo stvarno ne znam zašto, al' kad nabacite neko super ime, mslm GENERATION Q, pa tko vas nebi zavolio?! :') Kisses

    -darija.posavec@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Illamasque kozmetiku nikad nisam isprobala, razlog tome je sto sam studentica i to jos izvanredna (bez studentskih prava) te dzeparac jedino uspijem uzicati od roditelja i to ode na pokoju kavu ili kozmetiku drogerijskog ranga... Illamasque brend sam zapazila tek pocetkom ove godine kada sam pocela pratiti make up blogerice i ostala sam zadivljena sirinom asortimana te kolicinom boja, predikatne stvari definitvno, te mi je najveca zelja probati bilo koji illamasque proizvod, vjerujem da bi ostala ocarana.. jer vasi proizvodi gledani virtualno ostavljaju curu poput mene bez dana, a vjerujem da nakon sto bi nanesla neki proizvod na sebe nikad se vise nebi zeljela odvojiti od njega, to je ljubav na prvi pogled.. Reklamne kampanje su odlicne, illamasque je za sve, od mladih cura, do zena u najboljim godinama. Jer Illamasque jednostavno nema granica :)

    ivanageci@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Illamasqua je jedinstvena. Ova rijec se sigurna vec ponovila kroz brojne komentare, ali istina je. Ona je unikat i s njom se osjecas kao da nije bitno koliko si star, kako izgledas, koji makeup volis itd. Dopusta ti da budes ono sto jesi, da budes kreativan (zbog raznolikog izbora sjenila, brojnih reklamnih fotografija koje su naprosto tako drugacije od ostalih i tako posebne). Na mene djeluje tako da mi budi inspiraciju, pogotovo kad vidim sve te razne boje i stalno eksperimentiram, a nije me ni sram izaci takva u drustvo jer ti jednostavno pomaze pri tvom samopouzdanju. Volim Illamasqua-u jer se osjecam kao dijete s pastelama i bojicama cije je platno njegovo lice stoga moze od sebe raditi sto hoce. Izvrstan bijeg od realnosti i depresivnog stanja drustva u kojem se nalazimo. Zvuci malo nevjerojatno jer je to ipak "samo" makeup brend, ali tako je. :)

    nela.kundicevic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Nažalost nikada nisam imala priliku isprobati bilo šta od Illamasque jer živim u BiH i mi nemamo vaš dućan! Ne mogu da opišem koliko mi je krivo zbog toga, jer već imam cijeli spisak šta želim da imam! Ćula sam za Illamasqu preko blogova i youtubea i navukla sam se totalno. :D Mislim da je za dobru i kvalitetnu šminku sasvim uredu skupiti novac i platiti više! Najviše mi se sviđa kreativnost koja je sinonim za Illamasqu. Lice je poput slikarskog platna, a Illamaquin make up način da se izrazimo na tom "platnu".

    narcisa89@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  18. Uvijek mi je bilo teško naći se u konvencionalnim bojama. Šminku nikad nisam doživljavala primarno kao sredstvo uljepšavanja, već više kao način izražavanja svoje osobnosti i raspoloženja. Šminkanje mi omogućuje da se igram, omogućuje mi rijetke trenutke kad si mogu priuštiti biti zaigrana.
    Illamasqua mi omogućuje da se igram. Izuzetno cijenim poruku koju nam šalje: ljepota nije uniformna, ne moramo se pokoravati trendovima i modi da bi bili zadovoljni. Oduševile su me promo fotke za Generation Q, sa modelom koji ima preko sedamdeset godina. Poruka? Ljepota proizlazi iz individualnosti, iz razlika, i ništa nije ljepše od ljudi koji su onakvi kakvi jesu, koji ne glume. Umjesto da nas potiče da se utopimo u masi, Illamasqua nas ohrabruje da izrazimo ono što nas čini posebnima.
    Ukratko, Illamasqua nije šminka za moj alter ego. Ali itekako čini da se dobro osjećam u vlastitoj koži, baš onakva kakva jesam.

    OdgovoriIzbriši
  19. Illamasqua - osobna asocijacija:

    Kad ću biti stara nosit ću ljubičasto
    S crvenim šeširom koji mi ne stoji
    I potrošit ću svoju penziju na konjak, (Illamasqua-u) i ljetne rukavice
    I satenske sandale – i reći ću da nemamo novaca za maslac.

    bojana.efos@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  20. Illamasqua brand sam upoznala jos prije, ali prve proizvode sam narucila tek kada su dosli u Zagreb jer mi placanje pouzecem vise odgovara. Prije svega moram pohvaliti takav nacin dostave, uvijek je doslo na vrijeme kako je receno na stranici, bez ostecenja, a pola sata ranije bi me dostavljac nazvao da bude siguran da je netko kod kuce kada dode. Ogroman plus za to, a vjerujem da se mnogi slazu s ovim jer nemaju svi kartice da narucuju s interneta, zatim cekaju da proizvod dode i pritom se pitaju hoce li i carina nabiti cijenu. Bravo! S osobljem u ducanu se jos nisam susrela, ali sam cula samo pozitivna iskustva, a na svaki mail koji sam poslala, dobila sam detaljan i korektan odgovor koji je pokrio sve.
    Proizvodi su me odusevili i jednostavno sam zaljubljena (bez pretjerivanja). Jedna sam od onih koji su vrlo skepticni prema skupljim proizvodima sto se make-upa tice, pogotovo u danasnje vrijeme kada se borimo za svaku lipu… Medutim, Illamasqua je jedna od rijetkih stvari za koje mogu i zelim dati vise novaca bez da trepnem jer se doista isplati. Pigmentiranost je takva da ce mi proizvodi trajati jako dugo (mislim da svoje Panic rumenilo necu nikada potrosit hihihi), kvaliteta na visokom nivou te mogucnost da jedan proizvod koristim za vise stvari kao sto npr jedan pigment moze postati sjenilo, rumenilo, sjajilo ako ga pomijesamo s balzamom/sjajilom, pa cak i prozirnim lakom da ga imamo na noktima. Originalno pakiranje ne moram spominjati, prve stvari sam vrtila po prstima i gledala par trenutaka prije nego sam ih otvorila i isprobala.
    Kao sto je vec receno- Illamasqua potice razmisljanje koje je drugacije od ostalih brandova koji se uglavnom vrte oko jednog te istog slogana, samo drugacije oblikovanog. Ponekad doista trebamo „zagrebati po povrsini“ da vidimo sto se nalazi ispod… Poticanje na hrabrost, postivanje razlicitosti, izdvajanje iz mase, eksperimentiranje i otkrivanje neceg novog unatoc negodovanju okoline… Sve je to izvlacenje kreativnosti i umjetnicke crte koju svi imamo negdje duboko, pa tako i u osobi kojoj sminka ne znaci samo maljanje po licu bez ikakve logike da si doda (ili oduzme) par godina. Mnogi ne shvacaju pravu funkciju sminke vec gledaju na nju povrsno sa stavom da se ne treba nikada truditi previse kada cemo ju ionako skinuti nakon par sati. Na zalost, ne shvacaju da je cak i to uklanjanje prednost jer nam omogucava da kasnije stavimo nesto novo, da ucimo i gledamo sto nam odgovara najvise i cini nas sretnima. Nije uzalud ona recenica koja kaze da se mozemo osjecati dobro kada tako izgledamo. Ne govorim o prikrivanju, vec da pridonosimo boljem raspolozenju, pa makar sitnicom.
    Jos jedna stvar koja me odusevila je nedavna rasprava o sminkanju u starosti i poticanje na isto. Mislim da vjesta ruka moze uciniti cuda, bez obzira na to kakvo je platno. Ne znam kada sam zadnji put vidjela stariju zenu nasminkanu ili uredenu, a mislim da bi sve izgledale puno bolje (i opet- tako se osjecale) kada bi se posvetile sebi mrvicu vise… Ali naravno, sve u svojim granicama, uvijek je lako pretjerati. Nisam puno ni razmisljala o tim stvarima do nedavno, i definitivno to necu zaboravit jednog dana kada i taj period dode. Nadam se da cu jednog dana pohadati i skolu sminkanja, kada se jos malo odvazim i uvjezbam.
    Hmm… Kada kliknem objavi, sigurno cu se udariti po glavi jer sam sigurna da sam jos mnogo toga izostavila ali sto cu. Nadam se da cu osvojit ovu slatku paleticu posto sam postala pravi ovisnik o Illamasqui, no duuuga wishlista i trenutno prazan novcanik me koci u mojim naumima pa moram biti strpljiva… A svaki sminkoholicar zna koliko je to tesko. Za kraj mogu jos samo reci jedno veliko hvala, jer nam ovakve stvari definitivno trebaju da nas sve podignu iz svakodnevnog sivila i tmurnih misli koje vladaju danas.
    Tihana@studioblagec.hr

    OdgovoriIzbriši
  21. Illamasqua mi se sviđa jer mi se nakon toliko kupljenih proizvoda i istraženih brendova sviđa što nam je napokon dostupan brend koji je pristupačan cijenama,a kvalitetom oduševljava pa više ne šizim oko "nestanka" šminke s lica nakon par sati :)

    irena.kasas@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  22. Illamasqua jedina može probuditi ženu amazonku u meni...

    rlujic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  23. I-illusion
    L-loveliness
    L-lustful
    A-adorable
    M-miraculously
    A-amazing
    S-sophisticated
    Q-quality
    U-unbeatable
    A-addictive
    sanja.rosko@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  24. Volim Illamasquu jer je totalno drugačija od drugih! :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Volim Illamasqu jer je jedinstvena, neponovljiva i neuniformirana, inovativna i nonkomformistička. Otkad sam prvi put vidjela reklamu, živim po njezinoj paroli. ziza.peroj@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  26. Volim Illamasqu jer mi se sviđa omjer cijene i kvalitete proizvoda. I proizvodi dolaze u zanimljivim, elegantnim pakiranjima, a totalno padam na ambalažu :DD
    ivanna0595@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  27. Željka Jelenić12. srpnja 2012. u 11:38

    Illamasqua je brend koji se po svojim iskričavim bojama ističe pred drugim kozmetičkim linijama. To je kozmetika za sve generacija, i za mlado i za staro. Mislim da se svaka žena zaista može pronaći u njihovim proizvodima. Nekako su svevremenski. Volim ih! zkrajcin@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  28. Volim Illamasquu jer ne odbija posebnosti, jer se priklanja posebitosti i neuklopljenosti, jer dopušta da se uz nju izlazi izvan zadanog okvira i uobičajenih načina šminkanja.
    Nijedan make-up proizvod nije toliko mračan s jedne strane, a opet jak kao 'svjetlo na kraju tunela' koje nagovještava neku novu generaciju žena - žena koje su sve samo ne obične.
    Sviđa mi se što na prvi pogled odiše kvalitetom, i što se za nju može reći sve, ali ne i to da je upitne proizvodnje.
    Volim i to što je uz nju sve moguće, dapače, nekako mi se čini da je posebno privlačna ljudima koji žele nešto novo, nešto ekstravagantno, koji se žele vratiti u doba kada šminka nije bila puko prikrivanje nedostataka, nego i izražavanje stava i osobnosti - iako sam prilično 'ziheraški' tim, fascinira me odmaknutost u šminkanju.
    Volim vaše reklame, prezentacije proizvoda, a posebno me oduševljavaju prezentacije vaših kolekcija, koje su čista umjetnost. :)

    pepe_@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  29. Nije samo da ja volim Illamasqua-u, nego ona bome jaaako voli mene. Jer samo uz veeeliku ljubav me može pretvoriti u takvu ljepoticu da mi je trebala sekunda da se prepoznam u ogledalu kada su me u dućanu cure našminkale! To je to!!!
    Pre!!!!!

    8888maja@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  30. Čak i moj tata zna da volim Illamasquu (iako je on zove ''neka maska''), ali kad treba opisati zašto, to je onda nešto drugo.

    Pa prvo, volim dućan na Cvjetnom. Valjda jedini dućan kozmetike u Zagrebu gdje rade zaista informirane vizažistice koje ti znaju dati i preporuku, pokazati proizvod i kako ga nositi. Kad sam razmatrala kupovinu Apocalipsa, ne samo da sam ga probala, nego mi je napravljen i cijeli look koji ide uz njega. Pa kako onda odoliti? Tamo se osjećam baš kao doma i prije (a i poslije) stresnih ispita odletim do tamo da se bar javim i malo pogledam po milijunti put sve što me zanima.

    Volim i proizvode. Ruževi su 4 g seksa u tubici, rumenila želim sva, bolje da i ne počinjem o pigmentima. Počela sam ih gledati i kao valutu. Kupim hrane za 150 kn i žalim se kako mi je to mogao biti jedan ruž i ostalo bi mi za kavu. Kad mi netko pohvali makeup, ne samo da mu zahvalim, nego i nacrtam kartu do dućana i objasnim sve što se o Illamasqui treba znati. Znam da ujutro kad se našminkam, nabacim svoje ratničke boje i krenem, do navečer će moj makeup biti jednako dobar kao i ujutro kad sam ga napravila upravo zbog neporecive kvalitete proizvoda. Imam i zasebnu bilježnicu u kojoj pišem sve stvari koje želim i Illamasqua ima čak tri stranice, sa opisom, cijenama i svim divnim idejama koje idu uz te očaravajuće makeup igračke!

    Sviđa mi se i što je brand nekako osoban, ima krasnu komunikaciju sa svojim kupcima. Bilo to kroz razne blogove, društvene mreže i već spomenuti divni dućan sa još divnijim osobljem, osjećam se kao da sam dio jedne velike Illamasqua obitelji.

    I za kraj, obožavam filozofiju i ideju samog branda. Tu ideju da upravo ja, obična ja jesam svoja, drukčija, neponovljiva i posebna, i da to mogu prvenstveno sebi pokazati kroz nešto tako lijepo kao što je kozmetika. I da svoju osobnost mogu nositi tamo gdje je svi vide, na svom licu! Obožavam to što ne pokušava nametnuti neko svoje viđenje ljepote, nego svakome daje da je otkrije sam. Nije kozmetika samo za mlade djevojke sa savršenom kožom i crtama lica, već za stvarne žene i muškarce od krvi i mesa koji se ne boje biti ono što jesu, neovisno o tome pokazuju li to kroz neutralne ili žive tonove na licu.

    Illamasqua me oslobodila i naučila da postoji jako malo stvari koje su tako dobre kao osjećati se lijepo i jedinstveno u svojoj koži, pa makar ti za to trebao i tirkizni ruž :)

    iva_797@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  31. Illamasqua, ili kako ga nazivaju - brand noći oduševio me je na prvu. Illamasqua je šminka noći, proizvod visoke kvalitete.Ona je čvrst i jasan stav. Simbol tolerancije. Slavljenje posebnosti. Samouvjerena izjava o sebi i vlastitoj osobnosti. Ona se usuđuje biti drukčija i izazivati ustaljene trendove. Čula sam za nju najprije na tv-u a kasnije sam dosta čitala na blogovima, naravno uz sve te informacije ne možeš a da ne isprobaš.Iako su cijene skuplje mislim da je za dobru i kvalitetnu šminku sasvim uredu skupiti novac i platiti više!

    silvija2011@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  32. Illamasquu volim jer je kod nas donijela pozitivnu promjenu. Kada se radi o samo okružju ljudi koji tvore Illamasquu kod nas, tu vlada velika pozitiva. Nema više straha od odlazaka u parfumerije gdje će nas odmjeravati i da li se uklapamo uz brand koji nas zanima. Napokon mjesto gdje na miru možemo isprobati što nas zanima, dapače, to će još napraviti za nas i vizažistica bez imalo dlake na jeziku :D
    Ako govorimo o samom pojmu Illamasqa, onda je to nešto što postaje dio nas jednom kada umjesto rozog rumenila se odvažimo i odaberemo ono ljubičasto, koje smo oduvijek htjeli probati, a nismo bili sigurni kako bi nam stajalo, a sada je tu, stoji kao i svaka druga roza ili breskvasta boja, dostupno je i jednako je onome rozom, pa više ne dvojimo i znamo da je to ono što smo htjeli.. Illamasqa nam daje izbor, nema predrasude koja je boja namijenjena za koji dio tijela. Ako zamisliš plavi ruž i žuto rumenilo, tu je, kao i sve ostale boje, pravedno zastupljeno. Illamasqua ruši namjetnute granice i daje nam alat da napokon izrazimo ono što jesmo. Kvalitetna kozmetika za sve. Nije potrebno naglašavati koje to sve, jednostavno, SVE.

    andrea.leko@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  33. jos nisam imala priliku probati Illamasqu ali sam se toliko naslusala o njoj da je krajnje vrijeme da se to promijeni :)

    gingertea@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  34. Illamasqua me osvojlia tek na "drugu". Prvo sam kupila samo lak za nokte i ne bi vjerovali, poklopac uništen, lak neupotrebljiv i naravno račun bačen. Nakon par dana ramišljanaj da li uopće ma smisla žicati zamjenu zaputim se na Cvjetni i skrušeno pitam. Kad tamo, đeeeenje, zamjena bez problema završena za 5 min uz ispriku! ...i osvojili su me zauvjek!
    Otkačene vizažistice su priča za sebe. Cure su fenomenalne, osim što su stručne još su i duhovite i slušaju fenomenalnu glazbu (tango...) :) Proizvodi su također super, ali ima još odličnih brandova kojima usluga i pristup kupcu nisu ni do koljena Illamasqui. Bravo i samo naprijed!
    kiss
    mirjana.rajlic@zg.t-com.hr

    OdgovoriIzbriši
  35. volim vas jer ste unikat. teksture, boje, finishi su mnogobrojni i jedinstveni. poželim li neki neutralan look ili malo over the edge kako bi se reklo, za svaku priliku pronađem ono što mi treba! kvaliteta me isto osvojila, stoga su cijene potpuno opravdane. samo tako nastavite!!

    tihana.skrinjaric@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  36. Mislila sam najprije napisati odu Illamasqua-i, ali odustala sam jer vidim da svi to pišu :)) Ja vas volim jer imate Eurydice <3<3<3, stvarno nema ruža puput njega.

    daniela.medojevic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  37. Netrebamo pisati romane,))Illamasqua is my Love.Illamasqua stvorena za Dive da zadivi.

    OdgovoriIzbriši
  38. Illamasqua je jednostavno - ILLAMASQUA! Svaki drugi komentar je suvišan :D

    morticiva@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  39. Reklamira se kao make up za Vaš alter ego. Rekla bih da je to brend koji nadilazi kulturološke i dobne granice jer moja majka i ja koristimo iste proizvode od podloge do vanserijski pigmentiranih sjajila i možemo se mjenjati što je do sad bilo nemoguće i opravdava cijenu koja i nije baš tako visoka kad pogledate koliko su proizvodi kvalitetni i pigmentirani. S Illamasquom mogu biti ja ili tko god poželim :)

    OdgovoriIzbriši
  40. Osobnost ima ILLAMASQUA
    protkana nitima ljepote, s njom lijepa sam čak i ja.

    mzrinscak@ufos.hr

    OdgovoriIzbriši
  41. Volin Illamasqua jer ima definitivno najoriginalnije nijanse
    lakova za nokte ikad! volin cili koncept brenda jer svakon
    novon kolekcijon uspiju oduševit i nadić same sebe. dovoljan
    dokaz je vidit najnoviju kolekciju generation Q, nešto što
    nijedan mainstream brend se nebi usudija napravit nego uvik
    imaju jezivo isretuširane slike mladih cura, uvijek isto i
    uvik dosadno, sve ono što illamasqua nije i zato me fascinira!

    splitka@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  42. Kad tinejdžerka sam bila,
    Nisam se previše voljela.
    Obavijena crnom bojom,
    Ne usudivši se biti svojom.

    Mnogo ružnih stvari rečeno od okoline,
    Kao čarolija ružna koja nikako da se prekine.
    Individualnost moja cijenjena nije bila,
    Tako sam se same sebe sramila.

    Svi i sve je bilo isto i slično,
    Našminkati se jarko nije bilo dolično.
    Sanjala sam o jarkoj crvenoj, ljubičastoj, sjajilu plavom, narančastom,
    Individualnost da iskažem svojom našminkanom ludom glavom.

    No sputavale su me spone prihvatljivog i komentari ružni,
    Sad tek vidim koliko su ti ljudi zapravo tužni.
    Zašto ne bih bila drugačija, šarena, u jarke boje obavijena?
    Vesela, istaknuta, primijećena, nasmiješena?

    Zašto ne bih imala plavo sjajilo, ljubičasto rumenilo, crni lak?
    Zašto mi zeleno sjajilo i crveno sjenilo ne bi bili zaštitni znak?
    Zašto ne bih mogla biti istaknuta jarkom šminkom i biti ja bez straha od osude?
    Bez uvreda, upiranja prstom, osuđivanja, vrijeđanja i poruge?

    Zašto okove prikladnog i ustaljenog ne bih odbacila?
    Postala „empowered“ i uz „Complement“ paletu zasjala?
    Zašto bih dala da me u kutiju ograničenosti strpaju?
    Da kreativnost i slobodu moju ograničavaju?

    Razmišljala sam tako, a ipak nekako nisam se usudila,
    „Izaći iz kutije“ i odbaciti ustaljena pravila.
    Prolazili su dani, a onda došla je Illamasqua – ljubav, individualnost, sloboda!
    Ono za čime sam godinama čeznula – moja individualnost – posljednja moda!

    Volim Illamasquu jer napokon sam sam se susrela s brendom koji slavi različitost i individualnost,
    Brendom koji nudi lude i neuobičajene boje uz odličnu kvalitetu i pigmentiranost.
    Koji nema filozofiju kao ostali koja glasi – ne ističi se, uklopi se.
    Illamasqua potiče stav – budi ono što jesi i voli se!

    Toliko je različita od drugih brendova,
    Kvalitetnija, veselija, posebnija, hrabrija!
    Otkad znam za Illamasquu, na šminkanje više ne gledam isto,
    Prije to je bilo „nabaci nešto na sebe“, sada je to uživanje čisto.

    Kad uđem u Illamasqua trgovinu osjećam se kao Charlie u tvornici čokolade,
    Osjećam da sam napokon došla u mjesto koje nudi tračak nade.
    Nade da ovaj svijet ne mora biti tako uniformiran i siv,
    Da ipak može biti veseo, šaren, nasmiješen i živ.

    Illamasqua mi je pružila snagu da budem hrabra, čvrsta i stava jasna,
    Da potaknem druge da budu tolerantniji i da shvate da je svatko ponaosob - osoba krasna.
    Kad na licu nosim svoju Illamasqua šminku osjećam se snažnije,
    Ljepše, hrabrije, veselije, sretnije, individualnije!

    Osjećam da sam napokon hrabra i svoja,
    Još kad bi barem Eurydice ruž (najveća tiha patnja) postala ruža moga boja!
    Napokon volim ono što jesam, ono što želim i više slušam sebe samu,
    Odbacila sam ružnu prošlost, zaboravila uvrede i osjećaj kao da prolazim kroz tamu.

    Illamasqua ekipo, veliko Ti hvala!
    Što hrabrost i alat da budem Ja si mi dala.
    Što ne osjećam se više kao Pače ružno,
    Neuklopljeno, sputano i tužno.

    Hvala na tome što alat si mi dala da shvatim koliko sam posebna,
    Da spoznam da ne moram biti ista kao drugi, da ne moram biti „ukalupljena“.
    Što izvukla si prekrasne boje iz mojih snova,
    Što je moje unutarnje ja izašlo na vidjelo i što sam sada „kao nova“. :)

    mia.carlaaa@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  43. Illamasqua je kao pjesma koja svojom ljepotom zavlada našim umom, zakopa se u mozak i jednostavno ne možeš više bez nje....voliš ju, i uvijek tražiš nešto novo, a ona zadovoljava i najizbirljivije......Igra boja kao pjesma života......igraj, pleši, pjevaj...sve to uz Illamasque koji ti pomaže da ostvariš svoje najtajnovitije snove....obična djevojka se igrajući Illamasqueom pretvara u damu mističnog, veselog, tajnovitog, otkačenog......Illamasqua stvara umjetnost i potiće te na to!

    mili@globalnet.hr

    OdgovoriIzbriši
  44. Moram priznati da prvi puta čujem za ovaj brand. Možda bi trebala probati pa onda ocijeniti...jer vidim da su cure oduševljene.
    mircek333@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  45. Nikad nisam koristila ovaj brend. Vjerujem da je malo skuplji, no moram reći da sam s skupljim brendovima sjenila uvijek bila jako razočarana. Ili su se teško razmazivali ili su se skupljali u naborima - nešto takvo se ne očekuje od proizvoda za koji si izdvojio poprilično novaca. Nadam se da je Illamasqua mnogo bolja!

    suz.pizeta@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da jest :) iako pakiranje sjenila izgleda malo, trajat ce ti jer ti treba manja kolicina zahvaljujuci visokoj pigmentiranosti. Uz kvalitetnu bazu za sjenila, naravno.

      Izbriši
  46. Illamasqua je savršena - sve što posjedujem je odlične kvalitete i traje duuugo. Već 7 mjeseci imam njihov korektor (koristim ga svaki dan, a tek sam pola potrošila) i sjajilo (tako je pigmentirano, gusto i traje, mislim da sam tek trećinu potrošila, a ruž imam oko 5 mjeseci, koristim ga svakodnevno, a ima ga još puno jer traje satima. Isprobala sam i druge proizvode u njihovom dućanu, natrackala po ruci i tako testirala trajnost - traje satima, bez smanjenja intenziteta boje. Da, nešto je skuplje od kozmetike drogerijskog ranga, ali cijena je sasvim u redu za ono što dobiješ - predivne boje izrazite pigmentiranosti, veoma dobru trajnost, mogućnost korištenja istog proizvoda na više različitih načina, mogućnost da predivnim bojama izraziš svoju individualnost i kreativnost (neke boje i proizvode nisam našla drugdje), a sve to upakirano u kvalitetno i elegantno pakiranje. To sve govorim nakon usporedbe s brojnim drugim brendovima, pa i onim skupljim, razvikanim. Najbolje da odeš u njihov dućan, ako si u mogućnosti, tamo će ti super tete vizažistice s osmijehom savjetovati što je najbolje za tebe, nanijeti željene proizvode na tvoje lice za probu i to sve u ugodnoj atmosferi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je bio odgovor za Suziku1, ne post za prijavu na nagradnu igru - to sam već učinila s pjesmicom, tako da ovaj post ne treba uzimati u obzir. :)

      Izbriši
  47. Illamasqua je jedan od brandova za koji se moras pomuciti. Pod time mislim da i u ovo vrijeme oskudice i krize; Illamasqua ima svoje kupce. Znam po sebi da cu radije malo stisnuti novcanik, pa kada skupim, hitam na webshop, trazim po netu swatceve, usporedjujem nijanse, pravim si listu sto prvo kupujem itd.
    Zao mi je sto nisam bila jos do Zg da udjem i ja u to kraljevstvo, ali se nadam da cu uskoro.
    Steta sto brzo nestane nekih proizvoda pa budem dugo na listi cekanja, ali sve je to mala zrtva za divan proizvod.
    Uglavnom, sve je vec receno; velike pohvale svemu sto radite. Od proizvoda, akcija, skole, zaklada...samo naprijed!
    I zadrzite se na tronu zauvijek!
    Opaljena@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  48. Moja prva sminkanja za izlaske su zapocela ulaskom u alternativne vode. Asortiman se uglavnom svodio samo na crni tus, sjenilo i sivu olovku uvijek nespretno nanesene bez prethodne pripreme lica- moze se zakljucit na sto je to slicilo nakon par sati… I naravno, kao i svi, nosila sam se s komentarima ljudi. Cesto sam se znala osjecat neugodno, cak i posustati ali sam gurala dalje jer mi se u takvim trenucima uvijek dogodilo nekakvo ohrabrenje. U kratkom vremenu sam pocela istrazivati i otkrivati nove stvari, pa se tako uobicajeno crnilo pocelo mijenjati. Naucila sam kako ukomponirati boje u svoj stil a da pritom ne izgubim svoje' ja' koje s elegantno misticnom crnom nikad ne moze pogrijesiti, i tu se ipak osjeca najbolje unatoc svemu. Shvatila sam da sminka nije u potrebi za pripadnoscu nekoj masi, niti prekrivanju, vec isticanje onog sto se ne vidi a u nama je. Skupi korektori i puderi nemaju smisla ako ispod toga imamo uzasan ten u koji treba ulozit da se popravi a ne kamuflira. Nije sve u izgledu ali on ipak igra ulogu kod svih nas- i ima velik utjecaj da je to fascinantno. Uz pricu o alter egu kojeg ja jos nisam definirala do kraja, dolazi snazna poruka o borbi za pravo razlicitosti. Vremena su takva da ljude i dalje plase stvari koje se izdvajaju iz mase i vecini je jednostavnije prikloniti se sto je uzasno po meni jer tako nikad ne mozes biti sretan u cijelosti. Uz pravi alat, vjestu ruku mogu se cuda napraviti. Narocito me razveselilo to da konacno ono sto pise u opisu proizvoda doista drzi vodu, kad kazu dugotrajno- zaista jest. O kvaliteti necu govoriti puno, u prijasnjim komentarima je sve receno i ja bi se samo ponavljala sto mrzim. Eto, po tome se Illamasqua razlikuje od ostalih brandova, ima poruku koja me naucila sve gore receno, i zato ju volim.
    blackstrawberrygashes@gmail.com.

    OdgovoriIzbriši
  49. uvijek sam bila drugačija od drugih,nigdje se nisam uklapala i nigdje pripadala,bila sam posebna,unikatna,originalna i sve radila na svoj jedinstveni način,izdvajala se iz mase...nakon dugogodišnjeg traženja pronašla sam kozmetički brend koji je odraz moje osobnosti-naravno govorim o Illamasqui i po prvi put u životu osjetila da pripadam negdje...

    ines.obradovic(at)gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  50. Pitati ženu zašto voli Illamasquu gotovo je kao pitati je zašto voli čokoladu; ona je ono slatko zadovoljstvo koje razveseli kad smo tužne, dodatno uljepša svaki sretan trenutak, stalna je pratnja i tajno oružje skriveno u našoj torbici. Naravno, svaka od nas može tako razmišljati o sadržaju svoje kozmetičke torbice ili svom omiljenom brandu. Pa što je onda to što Illamasqu čini toliko drugačijom od ostalih brendova? Jesu li to reklamne kampanje koje nam poručuju kako uvijek trebamo biti svoji, modeli koji ne moraju uvijek biti mladi, savršenih crta lica i idealnih proporcija ili boje i teksture koje ti izmame osmijehh na lice? Svaki od ovih odgovora može biti tiočan, ali najvažnije, i ono što Illamasqu čii doista posebnom jest onaj poseban osjećaj koji stvara kod svojih sljedbenika, osjećaj da mogu biti što god požele, a da pritom ostanu svoji i saznanje koje im donosi, saznanje kako teška šminka i nabacane boje ne čine osobu ljepšom već zatiru njenu osobnost. Kao i pri odabiru parfema, i pri odabiru kozmetike trebapažljivo odabrati onu koja najbolje "sjeda" našoj osobnosti, a opet nam dopušta da se transformiramo. Zato ste meni posebni; kozmetiku koristim ja, a onda se vratim iz večernjeg izlaska i shvatim da se kozmetikom poslužila i moja mama, u našoj okolini djelujete kao most među generacijama. Ma što most, kao miljenica svih generacija. Ljudi koji vas vole, cijene i poštuju svaki su za sebe posebna jedinka, svatko od njih sa posebnom životnom pričom ili više njih. I samim time što ste, kroz prekrasne boje i prekrasan osjećaj koji pružate, utkani u njihove priče, i vi postajete posebni. Jer u današnje konzumerističko doba štošta se može kupiti novcem, ali jedino što ostaje jest osjećaj i na tome vam hvala!
    browsing.buzz@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  51. Volim Illamasqua ponajprije zbog činjenice što nemam priliku reći da mi je i najsvijetlija nijansa pudera koja se nudi pretamna! Napokon nešto i za nas blijedopute :)

    josipa.broz@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  52. Kada cete objavit pobjednicu?
    :)

    OdgovoriIzbriši